HTML

Trollbarlang

Windows és kitüremkedések, filmek, könyvek, buzulás.

Friss topikok

Címkék

auróra (1) ballmer (1) batman (1) bomba (1) elbocsátás (1) film (1) google (1) gyurma (1) kettlebell (1) microsoft (1) Microsoft (1) Nokia (1) okoskodás (2) pusztító (1) rant (1) sport (1) surface (1) tablet (1) TDKR (1) Címkefelhő

Google Trends

2012.08.13. 12:00 trolleádor

No, megint híresek lettünk, hála Csempész Bélának.

Van itt ugye ez a hír. Ha jól megnézzük a Google szerint augusztus kilencedikén trendi kifejezéseket, akkor egészen csodálatos dologra bukkanunk. Van kilenc olimpiával kapcsolatos kifejezés (négy sportoló neve, négy olimpiával általánosan foglalkozó, és egy, ami franciaországi sportközvetítésekre vonatkozik... na persze nekik nincs Deák Horváth Péterük, aki ma az öttusát összekeverte a popzenével oké, ez nem ő volt, de majdnem), és van az, hogy... prostituáltak.

Hála a magasságos spagettiszörnynek, a Google már rendberakta a dolgot, és az index megfelelő szaktopikja szerepel az első oldalon, de pár nappal ezelőtt még nem ez volt a helyzet.

Én a blogketrecnek köszönhetően a Vírusirtón találkoztam először a hírrel.

Az egészen újszülötteknek: arról van szó, hogy egy jókedvű vagy teletökű SEO-s szaki nekiállt, és elérte, hogy a 'kurvák' és 'gengszterek' kifejezésekre mindenféle manapság döntési pozícióban lévő politikai és egyéb formációk + sallang jelenjenek meg, valahogy így:

Úgy látszik, annyira nyár van, hogy az RTL is hírt gyártott róla:

(nyilván azért is érdekes, mert hogy hogy nem, a klipben megszólaltatott szakértőnek köze lenne a Vírusirtó bloghoz - így működik a világ. Furcsább, hogy a nagy kavalkádban sosem tudjuk meg, hogy az illető "programozó" "internetes neve" Csempe, Csempesz, vagy Csempész Béla lehet)

A végső lökést az index adta meg, akik persze már megint rámutattak, hogy a punk örök és elpusztíthatatlan:

Nyilván jó poén volt, de persze nem tartós. Kicsit olyan, mint a graffiti. Amíg fent van, jól néz ki, de előbb-utóbb jön valaki, és leszedi:

Szólj hozzá!

Címkék: google bomba auróra pusztító

A bejegyzés trackback címe:

https://trollbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr744707766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása